-->

2020. június 11., csütörtök

Járőrözés (Patrol)


A béták (submales) élete nem csak a heverészésből áll - meg tudják szerezni mindazt, ami az ellátásukhoz szükséges! Küldd el a bétádat járőrözni (Patrol) a kereszteződéseknél található, ,,Patrolling" gomb segítségével! 



Maximum tíz mezőt tudsz kiválasztani, amik területét át kell néznie. Ezt megteheted manuálisan is, vagy fizethetsz 5 SB-t random generált választásért. Minél több mezőt választasz ki, annál nagyobb az esély, hogy a küldetés sikeres lesz! Minden mezőn, amit kiválasztottál, meg fog jelenni négy-négy kis tappancs.



Egy járőrözés egy óráig tart, akkor is, ha kis krumpli a bétád, és akkor is, ha szuperképességei vannak. Ahogy a vadászatnál sem, itt sem kell, hogy folyamatosan nézegesd, mennyi van vissza, hiszen amikor visszatért a bétád, az oldal tetején meg fog jelenni egy zöld csík, ami értesít Téged:

A bétád visszatért a felfedezésről. Menj, nézd meg, mit hozott!

Ha a járőrözés sikeres volt, a bétád képességpontokat fog szerezni. Lehetséges, hogy lesz olyan, amikor nem fog ügyesedni, de akár 12 képességponttal is gyarapodhat a statisztikája járőrözésenként! Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy a trónörökösödet felkészítsd a király-létre. Ha a bétádat naponta többször is kiküldöd, nagyon hamar igazi szuperoroszlán lehet belőle!


A béták nem tudnak szintetlépni a járőrözés segítségével és az idő előrehaladtával nem lesznek benne ügyesebbek. Ha a bétádat királlyá teszed, a szerzett tapasztalatai törtlődnek (nem a képességei!) és egyes szinttől kell őt fejlesztened. 

Néha tárgyakat, dekorációkat vagy élelmet is hozhat Neked és a falkának. 

Ahogy a fenti képeket láthattad, elküldheted a bétáddal a serdülő hímoroszlánjaidat is, hogy tanuljanak tőle, így növekedni fog az edzettségi szintjük. Egy járőrözés alkalmával akár 2-3% edzettséget is tudnak szerezni!


Mint ahogy feljebb említettem, a bétád a feladatai során találhat bizonyos tárgyakat vagy akár még élelmet is. A következőben kilistáztuk Neked a lioden.wiki segítségével, mire számíthatsz!

Játékok és élelem: 


Járőrözés-exklúzív hátterek és dekorok: 




Vívás (Sparring):

Napi egyszer vívhatsz a bétáddal, kihívhatod magad ellen, hogy megmutasd neki, mitől döglik a légy. A királyod ugyan veszít 10%-ot az energiájából, de cserébe tapasztalatpontot (az aktuális szintjének 25-30 szorosát), vonzóságot (1-3%-ot) vagy képességpontot (2-5 pont, bármely kategóriában) tud ezáltal szerezni. A bétád akár még sebhelyet is szerezhet a civakodás során, ami automatikusan hozzáadódik a kinézetéhez (de ezt bármikor leveheted manuálisan).

Ezt a kis ablakot a barlangod (Den) oldalán érheted el, legörgetve.


Fordította: Honey
Forrás: https://www.lioden.wiki/
Banner: Honey

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Áprilisi találkozások

 

Népszerű bejegyzéseink