-->

2020. június 11., csütörtök

Piac (Trading Center)


Üdvözöllek a piacon, a helyen, ahol a közel s távol oroszlánjai csereberélnek. Eladó oroszlánokat, GB-t, SB-t, tárgyakat találsz itt. Úgy érzed, ma szerencsés napod van? Látogasd meg a tombolahúzásokat (Raffle) - nem nyerhetsz, ha meg sem próbálod!


Lássuk, mik vannak itt!

Többféleképpen böngészheted az eladásokat, attól függ, mit keresel vagy mire vagy kíváncsi. Kiválaszthatod, hogy csak az oroszlánokat (Lions), tárgyakat (Items), GB-t vagy SB-t tartalmazó eladásokat szeretnéd látni, de az ,,All"- ra kattintva az összes megjelenik. 


Ha esetlegesen tudod az eladás megnevezését, címét, akkor arra is rá tudsz keresni:


Olyan is előfordulhat, hogy egy játékos eladásait szeretnéd böngészni, akkor a profiloldalán lévő, # után lévő számsort írd be ide: 


Ha egyik keresés sem adja ki azt, amit keresel, egyszerűen csak írd be a tárgy nevét ide:


Lássuk, hogy néz ki egy meghirdetett eladás!


Ez a hirdetés nem tartalmaz oroszlánokat, sem bogarakat, csak két tárgyat. (Ez két applikátor, amivel az oroszlánod kinézetét változtathatod meg.)
A ,,What is wanted in return..." rész alatt adják meg az eladók, mit szeretnének a felkínált portékáért cserébe. Itt az eladó most ajánlatokat vár, amik közül ő tudja eldönteni, melyiket fogja elfogadni. 

Ha már van ajánlat, vagy esetleg Te tennél ajánlatot, végül így fog kinézni:

Természetesen Te is felkínálhatod a készletedben lévő dolgokat, vagy barlangodban lévő oroszlánokat. Ehhez a ,,Create a Trade" fülre kattints! 
El kell nevezned a hirdetésedet. Ezt fogják látni a játékosok, mikor a piacon nézelődnek, ezért célszerű, ha lényegretörő. 



Utaána kiválaszthatod, hogy mit szeretnél eladni az ,,I'm offering..." rész alatt. Csak szimplán kattints rá az oroszlánra, tárgyra vagy bogárkára a listában!
Még arra is van lehetőséged, hogy SB-t vagy GB-t cserélj másokkal. Ha nem akarod, hogy bármely valutát tartalmazza az eladás, akkor ezeket a négyzeteket hagyd üresen!

Miután mindent hozzáadtál a hirdetéshez, amit szerettél volna, ideje mások tudtára adnod, mit szeretnél cserébe. SB-t vagy GB-t is kérhetsz. 


Kiválaszthatod, hogy csak SB-t, csak GB-t, mindkettőt szeretnél kapni a felkínált portékáidért. 

Amit fontos kihangsúlyozni, hogy az újonnan megvett oroszlánok és bogarak úgynevezett cooldown alá kerülnek a megvétel után, ami azt jelenti, hogy a következő Rolloverig nem mozdíthatóak el a királyságod területéről. 

Ha nem a valutához ragaszkodsz, akkor tárgyakat is kilistázhatsz, amiket cserébe szeretnél kapni.


Kérlek írd le ide, mit szeretnél kapni cserébe. Ez amolyan iránymutatásként szolgál más játékosok számára, hogy mit ajánljanak Neked. 

Arra is van lehetőséged, hogy lefoglalt értékesítést készíts egy másik játékosnak. Ekkor az ID-jét, vagyis azonosítóját (# utáni szám a profilján) kell beírnod a következő négyzetbe: 


Ha elégedett vagy, nyomj a ,,Create Trade" gombra, és máris nyilvános az eladásod!

Érdemes szemmel tartani az összes hirdetésedet, amit a ,,Manage your Trades" fül alatt tudsz megtenni. Itt az összes, általad indított eladást látod, de még azokat is, amelyekre ajánlatot tettél. 

Ha mégsem szeretnéd eladni a felkínált dolgaid, nyugodtan törölheted az eladást, így minden a készletedben fog maradni, többet nem lesz elérhető a konkrét ajánlat. 

Ha azt szeretnéd, hogy az ajánaltod a piac első oldalán legyen, nyomj a ,,Bump this Trade!" gombra, ez majd előrerepíti az eladásod!

Ha viszont 30 napig senki nem veszi meg a dolgaid, az eladás lejár és eltűnik a piacról. Így is minden a készletedben marad. 

Megesik, hogy az ember ajándékot szeretne küldeni valakinek. Ekkor két lehetőséged is van. Vagy a barátod profiloldalán a ,,Send a gift!" gombra kattints, vagy pedig a piacon is lerendezheted ezt a Transfers menüpont alatt. Mindkét opció ide vezet majd: 



Mielőtt elküldenéd az ajándékot, háromszor is rá fog kérdezni, biztos vagy-e az ajándékküldésben. Így kisebb arra az esély, hogy véletlenül félrenyomkod valamit az ember. Ha ajándékot küldesz, rögtön átkerülnek a kiválasztott oroszlánok vagy tárgyak az ajándékozott készletébe. Automatikus rendszerüzenetet is kap, amiben leírásra kerül, hogy kitől és mit kapott. 

Ha Te nem szeretnéd, hogy bármit küldjenek Neked ismeretlenek, akkor megváltoztathatod, hogy ki ajándékozhat Neked.


 
Fordítás alatt... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Áprilisi találkozások

 

Népszerű bejegyzéseink