-->

2020. június 12., péntek

Kölykök tréningezése (Cub Training)


Ha azt szeretnéd, hogy a kicsinyeid olyan jó oroszlánok legyenek majd, mint még soha senki, akkor korán el kell kezdened edzeni őket. 
A kölykök tréningezésére alkalmas helyszínt a kereszteződéseknél találod, Cub Training néven. 

A kölyök szekció:

A tréningezés célja az, hogy a kölyök edzettségi szintje (Training Bar) elérje a 100%-ot. A tréning elengedhetetlen a képességek megalapozásához és a legjobb, ha már öt hónapos korban aláveted a kölykeid a tréningnek, hiszen így érheted el a 100%-ot. 
Ha eléred a 75%-ot, mikor a kölyök 2 éves lesz, a képességéhez hozzáadódik az összes pont, amit az edzés alatt szerzett. Ha a kölyök edzettségi szintje nem éri el ezt a számot, nem íródnak hozzá a szerzett pontok a képességéhez. Fontos megjegyezni, hogy minél magasabb az edzettségi szint a 75-nél, annál gyakrabban szerez majd az orid felnőtt korában plusz képességpontot. 
Ha királlyá teszel egy serdülő hímet, akinek 100% az edzettségi szintje, nem kapja meg a képességpontokat, egészen két éves koráig! 


A tréningezésnél minden kattintás sikerességére 80% esély van. 
A kölyök 5 és 11 hónapos kora között szerzi meg a képességek nagyrészét, ami majd felnőtté válásakor a pontjaihoz adódik. A különböző tréningek különféle képességeket erősítenek, szóval a kölyökkor igazán meghatározó abban, melyik képességében lesz kiemelkedő a kicsi. 


Légy üdvözölve a kölykök edzésén! Ide 5 és 11 hónapos kor közötti kicsiket hozhatsz, hogy fejlesszék a túléléshez szükséges képességeiket! Minden kölyköt egyszer tréningezhetsz naponta. 
Válassz kölyköt: [név] 

[Birkózás]  [Ugrabugrálás]  [Üldözés]  [Kémkedés]  [Mászás]

Minden alkalommal, mikor edzed a kicsit, rendszerüzenetet fogsz kapni, hogy sikeres vagy sikertelen volt-e a tréning. Erről a poszt legalján olvashatsz majd. 

A serdülő szekció:

Mikor a kölykök serdülőkorba lépnek, a tréning átalakul: innentől kezdve a nőstények a lányaiddal tartanak, nézni a vadászatot, a hímek pedig a társaddal mennek, hogy segítsenek neki a járőrözésben. Immáron nehezebb az edzettségi szintet felturbózni. 


A serdülő nőstények 1-2% edzettséget szereznek vadászatonként és a hím serdülők pedig 2-3% haladással térnek haza.


Ha az oroszlánod nem éri el a 100% edzettésget a felnőttkor előtt, nem kapja meg az összes képességpontot, amit szerzett. Ha 75%-ot, vagy ennél többet ér el, akkor a pontok adott százalékát kapja meg. (Például 82% az edzettségi szintje, tehát a szerzett képességpontok 82%-át kapja meg.)



A serdülő oroszlánod: Poppy Pie [ID] felnőtté vált. A következő képesség tuningot kapták a kölyök tréning miatt: ...

Ha a tréning előmenetele nem érte el a 75%-ot, akkor ilyen üzenetet fogsz kapni: 


A serdülő oroszlánod: Aubreen [ID] felnőtté vált. Sajnos nem érte el a kölyök tréning 75%-át. 

Néha a serdülő ori kap a tréningezéskor, játékkor, vadászatkor plusz pontot, ám ez is csak akkor lesz hozzáadva a képességéhez, ha eléri azt a bizonyos 75%-ot. 

A serdülők tréningje a vadászat és a járőrözés oldalán történik, mikor elküldöd a felnőtt oroszlánokat, manuálisan kell kiválasztanod a tréningezni kívánt fiatalokat! 
Ha megváltoztatod a nemét egy serdülőnek, az nem lesz hatással a tréning folyamatára. 

Dekorációk, amiket szerezhetsz:

Miközben edzed a kicsiket, néha néha szert tehetsz olyan dekorációkra, amiket szabadon felhasznélhatsz. Ezek a következőek: 
Ha a trénig sikeres:





Dekor neve fentről lefelé: Eager Cub [Brown], Eager Cub [Golden], Eager Cub [Onyx], Eager Cub [White]

Ha a tréning sikertelen: 


Dekor neve: Scar: Anklebiter


A képek forrása: lioden.wiki
Fordította: Honey

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Áprilisi találkozások

 

Népszerű bejegyzéseink