-->

2020. június 11., csütörtök

Territórium (Territory)


Territóriumnak (Territory) nevezzük azt a területet, ahol a Te királyságod foglal helyet, ahol Te uralkodsz minden kis hangya és minden elefánt fölött is. Ez alapján tudod kiszámolni, hány nőstényed lehet összesen. Ha 20 territóriumod van, akkor összesen 20 lánykát fogadhatsz be.
A játékon belül erre van egy térkép, ami így néz ki: 


Ezt a kereszteződéseknél tudod elérni a ,,Territory Map" gombra kattintva.


Pont középen, a pirossal jelzett mezőn fekszik a királyságod. Amint láthatod, a végtelen szavanna mindent körülölel, és természetesen a hatalmas terület miatt szomszédaid is akadnak. Minden mező egy-egy másik játékoshoz tartozik, akik oldalát a mezőre kattintva érheted el. Megküzdhetsz velük helyért, SB-ért vagy tapasztalatért.

Van rá lehetőséged, hogy megváltoztasd a mező kinézetét, amin vagy. Ez a szomszédok lecserélését is jelenti. Menj a barlangodba és görgess le egészen addig, míg meg nem látod a ,,Territory Tile", azaz territórium mező részt az adataidnál. 


A példaként hozott királyság egy folyó mellett van. Kattints a lenyíló menüre, majd válaszd ki, hová szeretnéd költöztetni a királyságod!


Föntről lefelé:
(Folyó)
Füves terület
Pusztaság
Itató
Kiszáradt tó
Köves terület
Mocsárvidék
Sivatag
Dzsungel
Szavanna
Folyó
Füves terület
Cserjés

Ha kiválasztottad, milyen típusú területet szeretnél innentől élni, nincs más dolgod, mint a ,,Save" gombra kattintva elmenteni a változtatást. Itt az ideje, hogy meglátogasd az új szomszédaidat!

Ha szeretnéd növelni a területedet és még 40-nél kevesebb territóriumod van, a legjobb megoldás erre az úgynevezett PVP, vagyis Player versus Player, azaz játékos játékos elleni harca. 
Először is, keress egy másik királyt, akinek az oldalán legörgetsz az ,,Attack This Lion" részhez. Érdemes olyasvalakit választani, akinek az összeképessége (Stat) kevesebb, mint a Tiéd.


A legördülő menüben kiválaszthatod, hogy miért szeretnél harcolni vele: territóriumért, ügyességért (Skill) vagy tapasztalatért (Experience). Most válaszd ki a territóriumot, hiszen ezért vagyunk itt. 
Ha sikeres voltál, az alábbi üzenet fog megjelenni az oldal tetején: 


Megtámadtad ezt az oroszlánt és nyertél! 
+1 territórium
+89 tapasztalat
+6 vonzóság

Ha vesztettél, akkor sincs ok a búslakodásra, mert egy óra múlva újra megpróbálhatod!
 

Megtámadtad ezt az oroszlánt és vesztettél!
+10 tapasztalat

Tartsd észben, hogy a territóriumodat ezzel a módszerrel csak negyvenig tudod növelni, utána már GB-t kell érte fizetned.

Fordította: Honey
Forrás, képek forrása: https://www.lioden.wiki/territory-map
Bannerek: Honey

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Áprilisi találkozások

 

Népszerű bejegyzéseink