-->

2020. július 8., szerda

Event


A Lioden nem csak az alap játékélményt adja meg Neked. Ezen felül minden hónapban részt vehetsz az eventeken és a legjobb, hogy -egy kis erőfeszítéssel- szinte mindent meg tudsz szerezni, amit szeretnél, pénz ráköltése nélkül is!

Az eventekről általában

Mik azok az eventek? 
Minden hónapban különböző témájú eseményeken vehetsz részt. Az eventeknek hála vannak szezonális funkciók, felfedezéskor felbukkanó választási lehetőségek, új célok és fizetőeszközök, amik csak abban a hónapban nyerhetőek, amikor az aktuális event van.  Minden eseménynek különböző nyereményei és megvehető tárgyai vannak, amiket csak az event alatt tudsz megszerezni, ha a közösségi célkitűzés el lett érve.

Muszáj részt vennem az eventeken? 
Nem. Az eseményeken való részvétel teljesen önkéntes, semmilyen hátrányod nem származik belőle, ha nem szeretnél részt venni rajtuk.
Ha nem szeretnéd, hogy megjelenjenek Neked az eventes, felfedezésben felbukkanó választási lehetőségek, akkor menj a felső navigációs panelen található Event fülre. Görgess le, majd válaszd ki a következő gombot:



Jelenleg részt veszel az ehavi eventen! 
[Eventes funkciók eltüntetése]

Tartsd észben, ha ezt választod, nem fogsz tudni eventes fizetőeszközt találni, kompletten nem fogsz résztvenni az eseményen. Ha szerepet játszanak a játékosok közötti interakciók a hónapban, abból is ki fogsz maradni.

Van rá lehetőség, hogy ezt a döntésemet megváltoztassam?
Természetesen igen. Látogasd meg az Event oldalát, majd válaszd ki az alábbi gombot:



Jelenleg nem veszel az ehavi eseményen részt. 
[Felfedés?]

Az események boltjai

Minden eseményen más-más dekorációkat, applikátorokat, stb. vehetsz.
A boltoknak több szintje van. Ezek akkor nyílnak meg, ha a közösségi célkitűzés el lett érve, például júliusban az a közösségi feladat, amit a többi játékossal együtt kell teljesítened, hogy gyűjtsetek össze x számú szentjánosbogárkát darabkát. Ha ez megvolt, megnyílt a boltban egy új 'részleg'.

Ha marad az eventeknél fizetőeszközöd, ne keseredj el, hiszen jövő évben ugyanott tudod folytatni majd, ahol véget ért a hónap: NEM veszik el a fel nem használt eventes fizetőeszköz!

Arról, hogy az egyes eventeken miket vehetsz, az adott hónap eseményének posztjában olvashatsz.


Az eventek történetszála

Minden eseménynek egyedi történetszála van. Ezeken néha változtatnak, hogy a régebbi játékosoknak is élvezhető legyen.

Az aktuális event történetszáláról a neki szentelt posztban olvashatsz. (Például ha az augusztusi event történetére vagy kíváncsi, keresd az augusztusi esemény posztját!)

Event lista

Január: A jó vadász (Great Hunter):


Jaj ne! Mivel nagyon kevés zsákmány van ebben az időszakban, úgy néz ki, hogy egy igen jó vadász 'lesöpörte' Lioden síkságait. A környéken számos oroszlán észrevette, hogy milyen előnyei vannak az együttműködésnek, és létrehoztak egy hatalmas élelmiszerlerakót, amit mindenkivel meg akarnak osztani. Csatlakozz hozzájuk és add le a felesleges élelmed a készletedből, hogy feloldjatok egy speciális területet, ahol élvezni tudod  hasznod! Adj és kapnod kell... 

Más állatok is szenvednek - talán meg kellene ölnöd őket, hogy még több élelmed legyen? Győzd le a dögevőket (Carrion Eaters) a felfedezésen, hogy megnyíljon a bolt és feloldódjon még több felfedéskor fellelhető lehetőség. 

Ez az event a felfedezésen alapul.
A jó vadász event oldala


Február: Aphrodisia:


Az összes oroszlán nagyon érzéki és érzik a szerelem illatát a levegőben. De nem csak a falkádon belül...
Próbáld ki magad idegen nőstényekkel való flörtölésben, ameddig megóvod a falkatagjaid a fenyegető veszélytől: az idegen hímektől.

Ez az event a játékosok közötti interakciókon alapul.
Az Aphrodisia event oldala


Március: Anti-orvvadászat (Anti-Poaching):


Jaj ne! Az orvvadászok ellepték Lioden síkságait, a pokolba haágott az itt barangoló vadállatok leölésének száma. Véres trófeákat visznek haza, hogy eladják őket a feketepiacon. De ez a TE területed és a TE társaságod, amit ők le mernek vadászni! Menj a fiatal oroszlánokkal és harcolj meg ezekkel a gonosz emberekkel, mindenhol, ahol csak tudsz!

Ez az event a felfedezésen alapul.
Az Anti-orvvadászat event oldala


Április: Nyúlvadászat (Rabbit Hunt): 


Április van és a nyulak őrült ütemben szaporodnak! A bolyhos pestisről beszélünk és azt hallottuk, hogy szeretnek furcsa dolgokat faragni a Faragott Húsvéti Tojásokba (Carved Easter Eggs) a szüntelenül növő fogaikkal.

Ezen az eventen a fenséges oroszlánoknak minél több szőrgolyót kell elkapniuk,  és faragott tojásokat gyűjteni. Két helyet tudsz feloldani - az egyikhez a jó nyúlelkapási képességedre van szükség, a másikhoz a jó szívedre.

Ez az event a felfedezésen alapul.
A Nyúlvadászat event oldala


Május: Bajnokságok (Championships):


Hurrá! Ez a hivatalos hónapja a Lioden bajnokságoknak! Hívjátok ki egymást, hogy megmérkőzzetek a fölényért, hírnévért, de mindenekfelett... a mantikóra bogarakért (Manticora Beetles)! Használd a bogarakat, hogy beléphess a Csata Arénába (Battle Arena) és megvívd a csatát a dicsőségedért!

Ez az event a játékosok közötti interakciókon alapul.
A Bajnokságok event oldala


Június: A kígyó felemelkedése (Rise of the Serpent):


Észrevehetted, hogy az egész májusi event alatt rázkódott a föld. Egy ősi egyiptomi, lázadó istenség, a Káosz kígyója (Serpent of Chaos), felébredt, és készen áll megmutatni magát! Kezdd el a történetszálat, így a földrengések abbamaradnak. Ha nem akarod elkezdeni a történetszálat, a földrengések továbbra is zavarni fognak, hiszen nem emelkedik fel a kígyó.

Ez az event a felfedezésen alapul.
A Kígyó felemelkedése event oldala

Július: Hullócsillagok (Falling Stars):


Elkezdődött a július, és mint az közismerten tudott, a legnagyobb meteorhullás ebben a hónapban várható, legerősebb mértékben a déli félteke fölött, aminek következtében Afrikát több millió apró meteordarab bombázza.
Az oroszlánjaid is észrevették az erdőben megjelenő fényeket, a szentjánosbogarakat. Vajon összefüggés van a kettő között? Mi lehet a rejtély emögött?

Ez az event a felfedezésen alapul.


Augusztus: Aszály és tűz (Droughts and Fires):


A pusztító Sahel-aszály megzavarja az Afrika szerte tett vándorlásokat, emberek és vadon élő állatok életét követelve.
Az állatok meghalnak, így számos tábort állítottak fel, hogy biztosítsák az élelmet a vízilovaknak és a vízre leginkább rászoruló állatoknak, mint például az elefántoknak. Egyre töb jelentés érkezik a kiszáradt folyókról, de az esős évszak sosem látszik megérkezni...
Mit fogtok Ti, oroszlánok tenni?
Kifosztjátok a helyi gazdaságokat és falvakat, vagy megpróbáltok túlélni a szűkölködő, éheztetett tetemek között?

Ez az event a felfedezésen alapul.
Az Aszály és tűz event oldala


Szeptember: Sáskapestis (Locust Plague):


Az aszály erősen esős évszakkal végződött, ami a sivatagi sáskák túlszaporodásához vezetett! Míg az invázió leginkább csak az embereket érinti, a raj már az oroszlánok területeit is lefedi. Néhány raj elég nagy ahhoz, hogy az egész eget befedje, és ettől nagyon félnek az állatok. Minden sáska megölése hozzátesz az elüldözésükhöz és megóvja a tájat a teljes feléléstől. Néhány döntés, amiket felfedezés közben hozol hatással lesz a kártevők számára, ám néhány választás teljes mértékben önző lesz... Melyikeket fogod választani?

Ez az event a felfedezésen alapul.
A Sáskapestis event oldala


Október: A pokolba, de veszettséggel (To the Hell with Rabbies): 


A borzalmas rémálmok hava újra elérkezett, és ezúttal az október nem csak azért ijesztő, mert portyáznak az éjszakai szörnyek, hanem azért is, mert a legszörnyűbb betegség terjeng a Liodenen - a veszettség! Az érintett állatok eléggé felismerhetőek - csak öld meg mind, hogy csökkentsd a terjedést, de vigyázz, nehogy Te is megfertőződj! Azért óvakodj az éjszakai felfedezéstől is... A halottak sosem alszanak...

Ez az event a felfedezésen alapul.
A Pokolba, de veszettséggel event oldala


November: Suttogó ősök (Whispering Ancestors):


Nem csak az emberek hisznek abban, hogy az őseik spirituálisan kapcsolódnak az élőkhöz. Néhány oroszlán azt hiszi, tud beszélni a halottakkal, így sámánokká válnak. Üdvözletet szerezhetsz az ősök számára, ha a sámánok segítségére sietsz, cserébe garantáltak a spirituális jutalmak!
Az üdvözlettel feloldhatsz egy új területet, ezért légy tisztelettudó a szellemekkel szemben - ők fogják biztosítani Neked az új részt.
Emellett rengeteg gyógynövényt gyűjthetsz a felfedezés során, amikre nem feltétlenül lesz szükséged...

Ez az event a felfedezésen alapul.
A Suttogó ősök event oldala


December: Az ajándékozás hava (Season of Gifting):


Ez az ajándékozás hónapja! A Liodenen ajándékot, vagy kakit hagyhatsz más játékosok oldalán. Ha otthagysz náluk egy ajándékot vagy kakit, hozzásegítheted a közösséget a cél teljesítéséhez. Ha sikerült elérni a célt, a speciális terület megnyílik! Mindkét aréna fel fog oldódni és mindenki használni tudja őket. Dolgozzatok együtt és adakozzatok egymásnak, hogy új nyereményeket szerezhessetek!

Ez az event a játékosok közötti interakciókon alapul.
Az ajándékozás hava event oldala


Fordította: Honey
Forrás: lioden.wiki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Áprilisi találkozások

 

Népszerű bejegyzéseink