-->

2024. április 8., hétfő

Áprilisi event - Nyúlvadászat

 


Április van és a nyulak megállás nélkül csak szaporodnak.  Úgy tűnik, bolyhos pestissel állunk szemben. Úgy hallottuk, ezek a kis szerzetek szeretnek furcsa muntákat faragni a a faragott húsvétitojásokba (Craved Easter Eggs) a folyamatosan növekvő fogaikkal. 

Az event alatt a csodálatos oroszlánodnak annyi szőrgombócot kell elkapnia, amennyit csak tud, és össze kell gyűjtenie a faragott húsvétitojásokat.

Két részt kell feloldani - az egyik a nyúl elkapási képességeden múlik, a másik pedig azon, milyen hatékony vagy a tojáskeresésben!

Event információ:

Ez az event nagy mértékben a felfedezésre fókuszál.

A hozzá kapcsolódó találkozások csak ebben a hónapban jöhetnek szembe királyoddal. Bármelyik biom felfedezése során találkozhatsz áprilisi szereplőkkel.
Biom, karma és szint nem számít az eventnél.

Áprilisban a közösség azon dolgozik, hogy feloldja a két rész három-három szintjét. Minél több nyuszit nyiffantotok ki, annál hamarabb nyílik meg a Nyuszibolt (Bunny Shop). A nyulak megölésével Fluffball Point-okat lehet szerezni (szőrgombóc pont), amik automatikusan beszámításra kerülnek a Nyuszibolt feloldási csíkjához. 

Minél több tojást gyűjtötök, annál hamarabb nyílik meg a Tojásudvar (Egg Den). 

A havi valuták:

- Husvétitojás (Easter Egg)

Nyúlpont (Hare Point) - ennek nincs képe és nem ugyanaz, mint a Fluffball Point!

Húsvétitojásokat leginkább a felfedezés során lehet szerezni, míg Nyúlpontokat a küldetések teljesítésére kapunk. A küldetések során kapott Nyúlpontokat be lehet váltani Húsvétitojásokra Wenet boltjában. 

Ez az event liodeni idő szerint április elsején, éjfélkor startol és egészen a hünap végéig, árpilis 30, 23:59-ig tart. A fel nem használt eventes valután elraktározódnak a következő év áprilisára.

Érdekel, ki az a Wenet? Hogy milyen küldetései vannak számodra? Kattints a képre!



Ha szeretnéd tudni, mit tudsz Nyúlpontokból vásárolni, kattints a képre!


Wenetet (vagy valamelyik unokatestvérét) be lehet gyűjteni az event utolsó napján. Hogyan? Kattints a képre!

Fordítás alatt...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Áprilisi találkozások

 

Népszerű bejegyzéseink